Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşdelen, miniklerin Çanakkale heyecanını paylaştı

        (Fotoğraflı)

        Zeynep Babacan

        ANKARA (İHA) - Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Güç Koleji ilkokul öğrencilerinin düzenlediği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinliğine katılarak, miniklerin heyecanına ortak oldu.

        Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Güç Koleji ilkokul öğrencilerinin düzenlediği 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinliğine katıldı. Öğrencilerin tiyatro ve müzikal gösteriler sunup şiirler okuduğu törenin sonunda Taşdelen'e plaket sunuldu.

        Taşdelen öğrencilerden söz aldı

        Güç Koleji öğrencilerinin hazırlayıp sahneye koyduğu Çanakkale Savaşı'nda "15'lilerin" hikayesinin anlatıldığı oyunu ilgiyle izleyen Başkan Taşdelen, çocuklardan Cumhuriyet'i ve Atatürk'ü seveceklerine dair söz aldı.

        Çanakkale Zaferi'nin önemini vurgulayan Taşdelen, "Çanakkale bizim tarihimiz ve dünya tarihi açısından çok önemlidir. Çanakkale Zaferi Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözüdür. Çanakkale Zaferi olmasaydı Türkiye Cumhuriyeti ve Kurtuluş Savaşı olmayacaktı. Sevgili çocuklar, bu ülke kolay kurulmadı, sizler yaşınız ilerledikçe bu ülkenin ne kadar zor şartlarda kurulduğunu anlayacaksınız. Şunu unutmayın her şey vatan, bayrak, Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ile başlar. Önce bunları seveceğiz tamam mı, söz mü" diye konuşurken, çocuklar da hep bir ağızdan 'söz' diye karşılık verdiler.

        Güç Koleji Müdürü Yılmaz İnan etkinliğe katılımlarından dolayı Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür ederken, okulun kurucu temsilcisi Mete Özmen, Taşdelen'e teşekkür plaketi takdim etti.

        (ZEY-BT-SO-Y)

        21.03.2017 11:38:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler