Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Atabay muhtarları dinledi

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçe genelindeki 19 mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Atabay muhtarlara yapılacak çalışmalar ve süreçle ilgili bilgiler verip önerilerini dinledi.

        Didim'de Hisar Mahallesi bir restoranda düzenlenen kahvaltılı toplantıda Başkan Atabay ilçedeki muhtarlarla iletişim konusunda bir sorun yaşamadıklarını ve her an kendilerine ulaştıklarını söyledi.

        Mahallelerdeki yol, park ve yeşillendirme konusunda gelen talepleri ve sorunlara göre adımlar attıklarını kaydeden Başkan Atabay " Bugünde muhtarlarımızın sorunlarını ve önerilerini dinlemek için buradayız. 3 yılı geride bıraktık. Bu süre zarfında mahallelerimize hizmet etmek için araç ve makine parkımızı yeniledik. Temizlik İşleri birimini özelleştirdik. Çağın ihtiyaçlarına göre hizmet vermeye devam ediyoruz."dedi.

        Didim Belediyesinin 2017 yılı içerisinde yol anlamında büyük bir atılım yapacağını müjdeleyen Atabay, "İller Bankasından krediyle Didim'de bu zaman kadar en büyük yol ihalesine çıkacağız. Yaklaşık 550-600 bin M2 yolun ihalesine çıkıp yol sorununa çözüm bulacağız. Bu ihaledeki borçlanmayı da yıllara yayarak ödeyeceğiz ve hazırlıkları tamamlayıp ihaleye çıkacağız" dedi.

        Başkan Atabay'ın konuşmasının ardından muhtarlarla yapılan toplantı basına kapalı olarak devam etti. Başkan Atabay toplantıda CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Didim Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu ve bazı birim amirleri eşlik etti.

        (HÇ-MB-Y)

        21.03.2017 11:42:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler