Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'da Halk Özel Harekatı Derneği kuruldu

        (Fotoğraflı)

        Adem Karagöz

        HATAY (İHA) - Hatay'da yeni kurulan Halk Özel Harekatı Derneği, ilk genel kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

        Hatay'ın Antakya ilçesinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında konuşan dernek başkanı Numan Güçlü, "Bütün dünya ülkeleri ve içimizdeki hainler bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yapılacak her türlü darbe girişimlerine karşı canımızı vermeye hazırız" dedi.

        İlk kongresini yapan Halk Özel Harekatı Derneği'nin başkanlık görevine seçilen Numan Güçlü, "Halk Özel Harekatı Derneğimiz hiçbir kurum ve kuruluşla bağlantısı yoktur. Sadece Türkiye Cumhuriyeti'ni sevenlerle bir gönül bağımız vardır. 15 Temmuz gününde uyanan ruh "Biz daha ölmedik" sözünü şehitlerimizin kanıyla yazmıştır. Millet olarak uyanmamıza sebep olan bu ruh 15 Temmuz'daki şanlı direnişini tarihin sayfalarına altın harflerle yazmıştır. Bu ruh olmasaydı belki bugün hiç konuşamayacak, belki de yok olacaktır. Onun için bu ruhu diri tutmak tek şansımızdır. Halk Özel Harekatı Derneğimizin kuruluş amacı da, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla sokaklara çıkan vatansever gençlerimiz 15 Temmuzda yaşanan kanlı darbe girişimine karşı meydanlarda tankların önüne yatan, bedenini mermilere siper eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anısına bu ruhu yaşatmaktadır. 15 Temmuz ruhuna sahip çıkmak bu vatan için hiç düşünmeden canlarını ortaya koyan şehitlerimize karşı en büyük görevimizdir. Bütün dünya ülkeleri ve içimizdeki hainler bilsin ki Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yapılacak her türlü darbe girişimlerine karşı canımızı vermeye hazırız. Bir ölür bin diriliriz. Çanakkale ruhunu içimizde hep yaşatırken 15 Temmuz'da yeniden kahramanlık tarihi yazdık. Bu ruhu sürekli yaşatmaya yemin ettik. Yaşasın vatan, yaşasın cumhuriyet" diye konuştu.

        Halk Özel Harekatı Derneği'nin gerçekleştirdiği ilk genel kurulu toplantısında, yönetim kurulu ve üye seçimi oy birliği ile gerçekleşti.

        (ADM-Y)

        21.03.2017 11:45:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler