Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇYDD Bodrum Şubesi, Başkan Kocadon'u ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Eren Ayhan

        MUĞLA (İHA) - Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) yeni yönetimi, Başkan Kocadon'u makamında ziyaret ederek destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

        Ziyarete, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, Başkan Yardımcısı Gülhan Aytekin Karatay ve üyeler Meltem Ulusoy ile Nilgün Cangır katıldı. ÇYDD Bodrum Şubesi üyeleri Başkan Kocadon'a eğitim camiasına ve kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

        Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da, ÇYDD yeni yönetim kurulunun ziyareti için teşekkür ederek, "Eğitim adına yapılan tüm çalışmaları desteklemek için elimden geleni yapıyorum. Sizlere de elimizden gelen destekleri göstereceğiz. ÇYDD yeni yönetimi herkese hayırlı olsun." dedi.

        (EA-MB-Y)

        21.03.2017 11:49:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler