Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlere "Sosyal Girişimcilik Eğitimi"

        (Fotoğraflı)

        Kasım Karadağ

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından Anadolu Vakfı'nın desteğiyle merkez ilçe okullarında görev yapan iki grup halinde 200 öğretmene "Sosyal Girişimcilik Eğitimi" semineri verildi.

        Osmaniye Öğretmenevinde, Anadolu Vakfı eğitimcisi tarafından verilen ve gün boyu devam eden eğitimlerde, 'Sosyal Girişimciliğin Tanımı, Sosyal Girişimciliğin Dünü Bugünü, Türkiye'den Sosyal Girişimcilik Örnekleri, Dünyadan Sosyal Girişimcilik Örnekleri, Sosyal Girişimciliğin Geçmişe Açılan Penceresi, Proje Taslağı Hazırlama' konularında bilgilendirmeler yapıldığı kaydedildi.

        Eğitim programının belge töreninde, proje temelli çalışmanın önemine vurgu yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Saffet Sarıdağ, "Özellikle geleceği şekillendirecek olan öğretmenlerin sosyal girişimciliğe yaklaşımı ve bu yönde yaptıkları faaliyetler, toplumların ve çevrenin sürdürülebilirliği açısından ayrı bir öneme sahiptir. Sosyal girişimcilik eğitimimiz işte bu bilinci aşılamayı ve eğitim ordumuzun neferleri öğretmenleri ulusal ve uluslararası projelere yönlendirmeyi hedeflemektedir. Bu eğitimler, bizleri motive ediyor. Anadolu Vakfı'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Eğitim semineri, katılımcılara "katılım belgesi" verilmesinin ardından sona erdi.

        (KSM-Y)

        21.03.2017 11:52:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler