Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları mahalle ziyaretlerine devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata, beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

        Cumhurbaşkanlığı sistemini konu alan 'Genç Kürsü' programını yapmak üzere Uluönder, Yıldıztepe, Yenibağlar, Şirintepe, Akarbaşı, Yenidoğan mahallelerini ziyaret eden Özata, geçmiş zamanlardaki hükümetlerin sık sık değişmesini örnek göstererek, "Türkiye'de istikrarın güvence altına alınması, siyasal istikrarın devamıyla mümkündür. Türkiye'nin büyük 2023 vizyonunun gerçekleşmesi de istikrarın güvence altına alınmasına bağlıdır. Milletimiz 7 Haziran'da parlamenter sistemin ne olduğunu gördü. Teröristler koalisyonun ihtimalinden bile cesaret aldılar. Çanakkale ruhunu 15 Temmuz'da yeşerten bu milletin milyonları, inanıyorum ki 16 Nisan'da da tarih yazacaktır. Biliyorum ki bu halk 15 Temmuz gecesi hangi taraftaysa, 16 Nisan'da da tercihi aynı taraftan olacaktır" diye konuştu.

        (İHA-MET-Y)

        21.03.2017 13:14:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler