Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aksaray Ticaret Borsası Ortaköy'de istişare toplantısı düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ortaköy İlçesi'ndeki üyelerle buluşarak ilçeye yapılacak Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi için istişare toplantısı yaptı.

        Aksaray'ın Ortaköy ilçesinde 40 bin metrekare alana 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi Kurulması konusunda Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve ekibi, 36 adet depo ve iş yerinin yapımı konusunda Ortaköy ilçesinde bulunan üyeler ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

        İlçede gerçekleştirilen istişare toplantısına Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Meclis Başkanı Nurettin Yapılcan, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Duman, Raşit Oğuz, Hasan Kurt, Meclis Üyeleri İlhan Demir, Mehmet Ekici, Yakup Uğur, Sefa Altınkaya, Ramazan Yerli, Aksaray Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ramazan Etlik ve Ortaköy'de hizmet veren üyeler katıldı.

        Nisan ayının ilk haftası inşaat çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, bir sene gibi kısa bir sürede Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezinin hizmete açılacağını belirtti.

        Başkan Özkök, "Aksaray İli Ortaköy ilçesinde 40 bin metrekare alana 10 bin metrekaresi kapalı olmak üzere Ortaköy Yunus Emre Tarım Ticaret Merkezi kurulması planlanmaktadır. Bu merkezde 36 adet iş yeri, ofisi, sosyal donatı alanları ile birlikte üyelerimizin konforlu bir şekilde hizmet vermeleri, ticaretlerini modern bir ortamda gerçekleştirmeleri amaçlanmaktadır. Ortaköy'de yüksek potansiyele sahip olan Arpa, Buğday, Hububat üretimini Aksaray markası haline getirmek için Ticaret Borsası bünyesinde otomatik kantarlar, laboratuvar ve numune alım sondası, profesyonel personeli ve eksper memurları ile donatılmış borsa idare binası ile hizmet verecektir. Depoların her biri toplam 245 metrekare kapalı alan olmak üzere içerisinde 25 metrekare ofis var. Tahıl depolama alanı 220 metrekare, ofis 25 metrekaredir. 6 metre yüksekliğindeki bu yapılar 830 ton arpa, bin ton buğday depolama kapasitesine sahip olacaktır. Üyelerimize, Ortaköyümüze, Aksarayımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor saygılar sunuyorum" dedi.

        (YC-İP-Y)

        21.03.2017 13:40:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler