Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Ak Parti Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Eserkaya'ın Yaşlılar Haftası mesajı

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Ak Parti Odunpazarı Kadın Kolları Başkanı Esma Eserkaya, yaşlılar hürmet etmenin hem kültürümüz hem de inancımızın bir gereği olduğunu belirtti.

        Eserkaya 18-24 Mart Yaşlılar haftası münasebetiyle yaptığı açıklamada, "Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı hoşgörü onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı inancındayım. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır. Yaşlılarımız baş tacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm büyüklerimizin günlerini en kalbi duygularımla kutlar huzurlu yarınlar dilerim" diye kaydetti.

        (İHA-MET-Y)

        21.03.2017 13:45:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler