Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Milletvekili Sami Dedeoğlu STK Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Mahmut Kılınç

        KAYSERİ (İHA) - Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedoğlu Develi,de STK Temsilcileri ile Develi Kadın ve Gençlik Merkezinde bir toplantı yaptı.

        Toplantıya Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan ile STK temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

        Toplantıda konuşan Ak Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedoğlu, "1 Kasım seçimlerinde seçilme şansımızın az olmasına rağmen hep beraber çok çalıştık çok gayret ettik ve seçildik. 1 Kasım seçimlerinden önce bizim düşüncemiz 'biz kazanamazsak dahil partimiz kazansın' şeklindeydi. Biz ilçemiz için ne yapabiliriz düşüncesindeydik. Sizlere de bizim gibi kapı kapı çalıştığınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçildiğim günden beri ülkeme Kayseri'ye ve Develimize ne yapabilirim onu düşünüyorum onun için çalışıyorum" dedi.

        Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ise, "Hem kendi imkanlarımızla hem de Büyükşehrimizin imkanlarıyla elimizden geldiği kadar köylerimize, mahallelerimize ve ilçe merkezimize hizmet ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bunların yanı sıra Develi Belediyesi'nin ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarının haricinde devlet yatırımlarımız var. 2015 yılı seçimlerinde Develili Sami abimizin seçilmesinden sonra devlet yatırımı arttı. 150 yataklı hastanemizin ihalesi yapıldı. Bu yatırımların Develi'mize gelmesine sebep olan Sami Dedoğlu'na sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (AÖ-Y)

        21.03.2017 14:13:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler