Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şirin yaşlılarla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Turgutlu Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin tek tek ellerini öperek hal hatırlarını soran Başkan Şirin, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir ömür diledi.

        Belediye Başkanı Turgay Şirin, her yıl 18-24 Mart arasından kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Huzurevinde düzenlenen programına katıldı. Huzurevi bahçesinde bulunan kadın ve erkek huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak ellerini öpen Başkan Şirin onlarla sohbet etmek imkanı buldu. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Garnizon Komutanı Kemal Secerli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Halk Eğitimi Müdürü Hayrettin Uslu, huzurevi müdürü Mehmet Marmara, daire müdürlerinin de yer aldığı programda huzurevi sakinleriyle öğle yemeği yenildi.

        Tüm yaşlıların bir gün değil her gün hatırlanması ve hayır dualarının alınması gerektiğinin altını çizen Başkan Şirin, "Bizler sadece bugüne mahsus değil her zaman yanınızdayız, sizler bizim baş tacımızsınız. Sizleri artık yakinen tanıyoruz. Yalnızca bu haftaya özel olarak bir araya gelmiyoruz. Gönlümüz de kapımız da sizlere her daim açık. Kurumsal anlamda da Turgutlu Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız" dedi.

        Kaymakam Turan ve Başkan Şirin daha sonra Turgutlu Halk Eğitim Merkezi'nin Huzurevinde açtığı kurslarda kursiyerlerin yaptıklarından oluşan sergiyi gezdi. Eserleri inceleyen Kaymakam Turan ve Başkan Şirin, başarılı çalışmaları nedeniyle emeği geçenleri kutladı.

        (SC-Y)

        21.03.2017 14:19:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler