Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bandırma Devlet Hastanesi donör temininde Türkiye ikincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        İbrahim Aldemir

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bandırma ilçe Devlet Hastanesi, 2016 yılında organ nakli ve donör temininde Türkiye ikincisi oldu. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan tarafından Bandırma Devlet Hastanesi'ne organ bağışı donör temininde Türkiye ikinciliği başarı ödülü ve teşekkür belgesi verildi.

        Bandırma Devlet Hastanesi 2016 yılında da "organ nakli donör temininde" göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Bursa Bölgesi Organ Nakil Koordinatörlüğü tarafından Bursa'da düzenlenen törende plaket ve teşekkür belgeleri ile ödüllendirildi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Leylifer Soyuak ve Organ Nakil Koordinatör Hemşiresi Selda Aslantaş ile birlikte törene katılan Başhekim Uz.Dr.Muzaffer Şenveli, Bandırma Devlet Hastanesi adına ödülü Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan'ın elinden aldı.

        Programa Bursa Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa bölgesine bağlı Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Düzce ve Bilecik illerinin sağlık yöneticileri katıldı.

        Hastane Yöneticisi Başhekim Uz.Dr.Muzaffer Şenveli yaptığı açıklamada "Hastane olarak organ nakline en çok değer veren hastanelerin başında gelmekteyiz. Ayrıca donör bulma ve organ nakli alanında ülke genelinde adını duyuran hastanemiz 2014 -2015 ve 2016 yıllarında gerçekleştirilen organ nakilleri ile çok sayıda hastaya umut olmuştur." dedi.

        Yakalanmış olunan başarının nakil bekleyen hastalar için büyük umut olduğunu belirten Uz.Dr.Muzaffer Şenveli; 2017 yılında da bu başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini ifade etti.

        21.03.2017 14:54:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler