Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kesimoğlu: "Fuar ve Kongre Merkezi'nin Yapımına Talibiz"

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İl Özel İdaresi ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın Güdümlü Proje Desteği ile Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın da proje ortağı olduğu Fuar Alanı ve Kongre Merkezinin yapımını belediye olarak üstlenebileceklerini söyledi.

        Son günlerde Kırklareli Belediyesi'nin Kongre ve Fuar Merkezi'ne maddi destek sağlamadığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Kesimoğlu, "2015 yılında protokol ile imza altına alınan Fuar ve Kongre Merkezi'ne destek olmadığımız söylemleri gerçeği yansıtmıyor. Trakya Kalkınma Ajansı'nın güdümlü projesinde bize düşen Kırklareli Belediyesi olarak 250 bin liralık bir bütçedir. Biz imzamızın ve sözümüzün arkasındayız. Hatta biz Fuar ve Kongre Merkezini tek başımıza yapmaya talibiz. Gerekli anlaşma sağlanırsa biz bu projeyi yapmaya hazırız" dedi.

        Kırklareli Üniversitesi Kayalı Yerleşkesi yakınlarında 39 bin 384 metrekarelik bir alana inşa edilecek Kırklareli Fuar Alanı ve Kongre Merkezi içerisinde, sergi salonu ve fuaye, park, çok amaçlı salon, açık fuar alanı, araç otoparkı yer alacak.

        Kırklareli Belediyesi, Kırklareli Ticaret Borsası, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası'nın sembolik paydaş olduğu projede, Kırklareli Valiliği İl Özel İdaresi ve Trakya Kalkınma Ajansı da yer alıyor.

        (YG-MEF-Y)

        21.03.2017 15:13:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler