Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'de 100 gram eroin ele geçirildi

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada yabancı uyruklu bir şahıstan 100 gram eroin ele geçirildi.

        Edinilen bilgilere göre Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmada, yabancı uyruklu M.Y.A. (25)'den satışa hazır halde şeffaf poşetlerde paketlenmiş 19 fişek halinde toplam 17,21 gram gelen Eroin maddesi, bir paket şeffaf poşet ile paketlenmiş daralı ağırlığı 58,24 gram gelen eroin maddesi, bir paket şeffaf poşet ile paketlenmiş daralı ağırlığı 19,80 gram gelen eroin maddesi, bir paket şeffaf poşet ile paketlenmiş daralı ağırlığı 4,43 gram gelen eroin maddesi toplam 99,68 gram eroin maddesi ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

        Polis ekiplerince yakalanan şahıs hakkında "Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti Yapmak" suçlarından yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

        (COŞ-SK)

        21.03.2017 15:44:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler