Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Genç, Milletvekili Kök ile birlikte referandum çalışmasına katıldı

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Döşemealtı Belediyesi Başkanı Turgay Genç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Devrim Kök ile birlikte 16 Nisan'da yapılacak referandum ile ilgili Dağbeli Mahallesi, pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

        Döşemealtı'nın Dağbeli Mahallesi Kapalı Pazar yerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Turgay Genç, Milletvekili Devrim Kök, CHP İlçe Başkanı Zekeriya Altun, daha sonra mahalle esnafını gezdiler. Belediye Başkanı Turgay Genç, esnaf ve vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti. Başkan Genç, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin Türkiye'ye hiç bir kazanımımın olmayacağını aksine zarar vereceğini söyleyerek, "Herkesin siyasi düşüncesine saygılıyım, ancak bu referandum ile demokrasimizin, cumhuriyet değerlerimizin olumsuz etkileneceğini düşünüyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        21.03.2017 15:53:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler