Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diş Poliklinik Servisine alınan yeni cihazlar hizmete sunuldu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gerger ilçe Devlet Hastanesi, Diş Poliklinik Servisine alınan yeni cihazlar hizmete sunuldu.

        Gerger İlçe Devlet Hastanesi Diş Poliklinik Servisine diş üniteleri eksiklikleri giderilirken diş röntgen cihazı hizmete sunulup, dolgu, kanal tedavisi ile diş temizleme hizmeti başlatıldı. Yapılan hizmetler hakkında açıklamalar yapan Gerger İlçe Devlet Hastanesi Mali ve İdari Sorumlusu olan Kahta İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, "Bu hizmetleri, acil olarak giderilmesi gereken eksikler olarak tespit ettik ve ivedi olarak hizmete sunduk. Bunların yeterli olmadığını ve hep bir adım daha ötesini arzu ettiğimizi, Gerger halkının bilmesini isterim. Daha iyi şartlar ve ekipmanlar ile, halka hizmeti hakka hizmet bilen bir anlayış ile, her geçen gün kalitemizi artıracağımızı ümit ediyor ve bu uğurda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yaşlı popülasyonunun yoğun olarak yaşadığı ilçemizde, sağlık alanında yapılan hizmetlerin ve yeniliklerin bir kat daha kıymetli olduğunun bilincinde hareket ediyoruz'' dedi.

        (CK-SD-Y)

        21.03.2017 16:38:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler