Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalı İlkokulu'na 15 Temmuz şehitler anıtı

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana'nın Karataş ilçesindeki Adalı İlkokulu bahçesinde şehitler anısına ağaçlandırma çalışması yapıldı, 15 Temmuz şehitleri için anıt açıldı.

        Adalı İlkokulu ve Karataş İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Bulut tarafından hazırlanan 15 Temmuz şehitleri anıtı açılışı ve ağaçlandırma için tören düzenlendi.

        Karataş Kaymakamı Durmuş Gençer, törende yaptığı konuşmada, 15 Temmuz ruhunu diri tutmak için bu anıtın ve ağaçlandırmanın yapıldığını belirtti. Gençer, "Bütün gayretimiz Çanakkale ruhunu ve 15 Temmuz ruhunu diri tutmak ve bir daha böyle kara günlerin yaşanmadığı güzel günler içindir. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun" dedi.

        Adalı İlkokulu ve Karataş İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı İsmail Bulut ise dahili ve harici düşmanların farkında olduklarını ifade ederek, "Bu kutlu davada asla yalnız yürümeyecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın milletçe yanındayız. 15 Temmuz gecesini yaşayanlardan biri olarak hem o geceyi hem o geceyi yaşatanları hem de böyle geceler yaşatmak isteyen hainleri yarının büyükleri olan evlatlarımıza unutturmayacağız. Bu anıt ve ağaçlandırmayı bu milli bilinçle yaptım. Adalı İlkokulu Müdürü Osman Toprak ve öğretmenleri Mehmet Alçiçek ile Dilek Beyaz'ada teşekkür ediyorum. Sınıf kapılarını 15 Temmuz şehitlerimizi unutturmayacak şekilde giydirdiler ve gerekli tüm çalışmaları özenle yaptılar. Adalı Mahallesi sakinleri olarak devletimizin yanındayız" diye konuştu.

        Daha sonra okul bahçesine öğrenciler ve Kaymakam Gençer tarafından ağaçlar dikilerek 15 Temmuz şehitleri için anıt açıldı. Törene Karataş halkı katılım gösterdi.

        (UMT-Y)

        21.03.2017 16:51:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler