Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ongun: "Kalemimle gençlere destek oldum"

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuklara Kitap Söyleşileri'ne katılan yazar İpek Ongun, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

        Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuklara Kitap Söyleşileri'nin bu ayki konuğu İpek Ongun oldu. Türkiye'nin en sevilen gençlik romanı yazarlarından biri olan İpek Ongun'un, Nâzım Hikmet Kültürevi'nde ve Üçevler Kütüphanesi'nde gerçekleştirdiği iki ayrı söyleşiye farklı okullardan toplam 415 öğrenci katıldı. Ongun, söyleşide hem gençlere tavsiyelerde bulundu, hem de mesleki tecrübelerini paylaştı.

        Ongun, kendisinin de yazmadan önce gözlem ve araştırma yaptığını ifade etti. Kitaplarını yaklaşık iki yıla yakın zamanda yazdığını söyleyen Ongun, karakterleri içinde hissederek oluşturduğunu belirtti. Ongun, gençlik romanı üzerine eksikliği görerek bu alanda yazmaya başladığını söyleyerek, "Kalemimle gençlere destek oldum" dedi.

        (MŞ)

        21.03.2017 16:56:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler