Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkanlar "evet" turunda

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, referandum öncesi 'evet' sözü almaya devam ediyor. Altınordu ilçesi İsmetpaşa Caddesi'ndeki esnafları tek tek ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yılmaz, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için "evet" oyu istedi.

        Daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, "Maşallah Altınordu ilçemiz evet demeye hazır. Biz 16 Nisan'a kadar, sokak sokak, mahalle mahalle, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, hemşerilerimizle buluşmaya, kucaklaşmaya devam edeceğiz" dedi.

        Yılmaz, "Altınordu ilçemizde bulunan ana caddelerin tamamını gezdik. Hedefimiz tüm ilçelerimizi ziyaret ederek, hemşehrilerimize Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmak. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde gördük ki, hemşehrilerimiz şimdiden kararını vermiş. İnşallah 16 Nisan'da yapılacak referandumda en güçlü 'evet' oyu Ordu'dan çıkacak ve yeni bir destan yazacağız. Ordu hazır, biz hazırız. Bizleri şehrin her noktasında sevgiyle karşılayan bağrına basan kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

        Tekintaş geri kalmıyor

        Bu arada Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da esnaf ziyaretine devam ediyor. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, referandum çalışmalarına "Sevdamız Millet Kararımız Evet" sloganıyla Altınordu sokaklarında vatandaşla buluşarak Cumhurbaşkanı hükümet sisteminin kazanımlarını anlatıp 16 Nisan'daki halk oylamasında Güçlü bir Türkiye için destek istedi.

        Başkan Engin Tekintaş, 17 Nisan sabahı Türkiye'nin yeni bir döneme uyanacağını söyledi. Tekintaş, "Altınordu'da referandum a 'evet' ülkemizin geleceğini ilgilendiriyor. Biz, darbe ortamını oluşturan nedenlere 'hayır', referandum da yeni bir Türkiye'ye 'evet' diyeceğiz. Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Değişiklikten,halkımız ne kadar bilgi sahibi olursa, referandum sonuçlarından da o kadar 'evet' çıkacağına inanıyorum. AK Parti tüm seçimlerinde önemli desteğini gördüğü Altınordu seçmeninin 16 Nisan'da yapılacak referandumda da rekor kırarak güçlü bir 'evet' ile desteğini sürdüreceğine inanıyorum. Milletimiz referandum da 'evet' diyerek vesayete, dış güçlerin işbirliğine ve terör odaklarının ülkemiz üzerinde oynamayı arzuladığı oyunlara hayır diyecektir" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        21.03.2017 17:15:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler