Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Engelsiz Bir Türkiye İçin Evet" programı

        (Fotoğraflı)

        Uğur Ulu

        MUŞ (İHA) - Muş'ta AK Parti İl Teşkilatı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ''Engelsiz Bir Türkiye İçin Evet'' programı düzenlendi.

        Muş Öğretmenevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti İl Başkanı Namık Ergün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Avcı, AK Parti ilçe başkanları ve parti üyeleri ile engelliler katıldı. Burada Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi sinevizyon gösterimiyle anlatıldı. Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, 81 ilde eş zamanlı olarak Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı üzerine engelli bireylerle bir araya geldiklerini söyledi. Herkesin birer engelli adayı olabileceğini hatırlatan Şimşek, "Herkes engelli olabilir mantığı ile sürekli engelli vatandaşlarımıza bakışımız farklı, hükümetimizin bakışı farklı, Başbakanımızın bakışı farklı, Cumhurbaşkanımızın bakışı farklı olmuştur. Bizde o niyetle o güzergâh üzerinde sürekli bugün yalnız değil her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk ve bugün de burada onların yanındayız. Bugün önemli bir gün, 21 Mart Nevruz Bayramı. Bugün bahar şenliği bu vesile ile de herkesin nevruzunu kutluyorum" dedi.

        Yeni bir süreç içerisinde olduklarını dile getiren Milletvekili Şimşek, "16 Nisan'da yapılacak olan referandum ülkemiz adına, çocuklarımızın adına, torunlarımızın adına ve gelecek adına, daha güçlü bir ülke için, daha istikrarlı bir ülke için, daha istikrarlı bir yönetim çok önemli ve biz evet kampanyası için çalışıyoruz. Ümit ediyoruz Muşlu kardeşlerimiz herkesten daha fazla 'evet'e sahip çıkacak, ümit ediyoruz ki ülkemizin birlikte yaşama sevinci içerisinde, kardeşçe yaşama sevinci içerisinde, barış içerisinde Muş'ta bütün Türkiye'ye ve bütün coğrafyaya, bütün dünyaya evet selamını göndereceğiz. İnşallah 16 Nisan günü de bu 'evet'i taçlandıracağız. Biz evet demek zorundayız. Çünkü yeni güçlü bir sistem, güçlü bir iktidar, güçlü bir halk, güçlü bir yönetim için evet diyeceğiz, engelli kardeşlerimiz ile birlikte evet diyeceğiz" diye konuştu.

        Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Namık Ergün ise, hiçbir engelin aşılmaz olmadığını belirterek, "Hiçbir engel aşılmaz değildir, yeter ki gönüllerde engel olmasın. Bizler farkındayız ki görme engelli kardeşim gönül gözüyle her şeyi görüyor. İşitme engelli kardeşim yüreğinden çıkan işaretlerle her şeyi ifade ediyor. Bedensel engelli kardeşim gönlünde, zihninde yok ettiği engelle hiçbir engel tanımadan nice başarılara imza atıyor. Biz bu bilinçle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyonu ve talimatıyla daha davamızın tohumlarını ekmeye başladığımız ilk yıl bu dava engelli kardeşlerimiz olmadan olmaz dedik" ifadelerini kullandı.

        (UU-MSA-Y)

        21.03.2017 17:16:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler