Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fen Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için stant açtı

        (Fotoğraflı)

        Vedat Kılıç

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Fen Lisesi öğrencileri geliri lösemili çocuklara gönderilmek üzere okulda açtıkları stanttaki ürünleri satışa sundu.

        Kdz. Ereğli Fen Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile birlikte okulda stant açarak, sergilenen ürünleri satışa sundu. Kdz. Ereğli Fen Lisesi Değerler Topluluğu Başkanı 11. Sınıf öğrencisi Büşra Fatma Acar, akademik başarıların yanı sıra öğrenciler olarak sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini belirterek, amaçlarının hem lösemili çocuklara destek olmak hemde öğrenciler arasında bu konularda ki duyarlılığı artırmak olduğunu söyledi.

        Acar gazetecilere yaptığı açıklamada "Fen Lisesi olarak akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal projelerde gerçekleştiriyoruz. Okulumuzda bu anlamda bir değerler topluluğu kurduk. Bu değerler topluluğunda sosyal faaliyetler yürütüyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile görüşüp görmüş olduğunuz standımızı açtık. Standımızda el emeği bazı ürünler var. Öğrenci arkadaşlarımızın getirdiği bu ürünleri standımızda satışa sunduk. Amacımız burada elde edilen geliri lösemili çocuklar yararına kullanmak ve aynı zamanda öğrencilerimizin de bu konuda bilinçlenip duyarlı hale gelmelerini sağlamak. Bunun yanı sıra yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledik. Bahçemize 8 Mart kadınlar bahçesi oluşturduk. Yaşlılar haftası nedeniyle de ileriki günlerde yaşlılarımıza ziyaretlerimiz olacak" dedi.

        Fen Lisesi öğrencilerin açtığı standın bir süre daha açık kalacağı belirtildi.

        (VK-OA-Y)

        21.03.2017 18:00:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler