Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temeli atıldı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı "11 İlçeye 11 Okul Projesi" kapsamında Marmaraereğlisi ilçesinde Marmaraereğlisi İlkokulu'nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Proje kapsamında toplam 242 derslik yapılacağı, bu dersliklerde toplam 7 bin 380 öğrencinin eğitim göreceği belirtildi.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak törende yaptığı konuşmada, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet yelpazemizin çok geniş olduğunu belirtmek istiyorum. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları için 11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz.11 ilçemize 11 okul projemiz kapsamında yapılacak olan özel eğitim okulu, ilkokul, ortaokul, lise, spor salonu gibi eğitim tesislerini ilçelerimize kazandıracağız. İlçelere yapılacak okulları belirlerken, ilçelerin ihtiyaçlarını dikkate aldık ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün taleplerini değerlendirdik. Marmaraereğlisi'nde temelini attığımız ilkokulun başta ilçemize ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadar güzel ve şirin ilçede Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ı özverili çalışmalarından dolayı da ayrıca tebrik ediyorum" dedi.

        Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan da konuşmasında, "Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Geleceğe yapılan yatırımın en iyi örneği çocuklarımıza yapılan yatırımdır. Böyle güzel projede ilçemize de okul yapılması oldukça gurur vericidir. Biz her zaman halkın ihtiyaçlarından yola çıkarak verilen hizmet anlayışını benimsedik. Bu doğrultuda gerek biz gerek Büyükşehir Belediyesi ile el ele çok güzel işlere imza atmaya devam ediyoruz. 11 ilçeye 11 okul projesinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından Sultanköy Mahallemizde gerçekleşen kanalizasyon projesi için de halkımız adına teşekkür ediyorum. Halk için birlikte hizmete sonuna kadar devam edeceğiz" dedi.

        Daha sonra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Başkan Albayrak, Başkan İbrahim Uyan ve diğer ilçe belediye başkanlarının kurdele kesmesiyle temel atılışı gerçekleştirildi.

        (YG-MEF-Y)

        21.03.2017 18:11:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler