Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Zolan farkındalık gününde 'özel çocuklarla' bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü'nde belediyenin Down Kafeteryasında özel çocuklarla bir araya geldi.

        Denizli'de, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü, düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Büyükşehir Belediyesinin 2 yıl önce Down sendromlu gençler için hizmete sunduğu Down Kafeterya'da düzenlenen etkinliğe, önceki dönem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak, davetliler ve çok sayıda vatandaş ile Down Kafeterya'da çalışan down sendromlular ve aileleri katıldı. Down sendromlu çocuklar ve gençlerin hazırladığı dans, şarkı ve tiyatro gibi etkinlikler büyük beğeni topladı.

        Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Zolan, "İşte çocuklarımıza fırsat verdiğimizde, çocuklarımıza emek verdiğimizde sonuçların ne olacağını bir kısmını bugün burada net bir şekilde gördük. Önemli olan her bir bireyin bizim için değerli olduğunu, her bir bireyin önemli olduğunu ve insan olduğunu göstermemiz gerekiyor. Onlara verilebilecek fırsatların, bilginin, eğitimin, zamanın verilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak biz sonuna kadar yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sonuçta çok güzel bir noktaya geldik. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engeller Meclisimiz, Denizli'deki birçok derneğimizle beraber bu farkındalığı oluşturduk ve 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günümüzde bir araya geldik. Ben emek veren katkı sağlayan herkese başta çocuklarımız olmak üzere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (MT-

        21.03.2017 18:17:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler