Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu üyeleri Huzur Evi'ni ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        KARS (İHA) - 18-24 Mart arası kutladığımız Yaşlılar Haftası dolayısıyla Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Seyran Bağları Huzur Evi'ni ziyaret etti.

        Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ilk olarak Huzur Evi Müdürü Nurhan Yeşilyurt'u makamında ziyaret Ederek bir süre sohbet etti.

        Daha sonra Toplantı Salonu'na geçilerek Huzur Evi sakinleriyle buluşuldu. Genel Başkan ve Federasyon Üyeleri, yaşlıların ellerini öperek tek tek karanfil hediye ettiler.

        Genel Başkan Erdoğan Yıldırım, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzur Evi'ni ziyarete geldiklerini söyledi.

        Yıldırım, "Yaşlılar bizim tacımız bugün sizlere olan saygımızı sevgimizi göstermek için ziyaretinize geldik. Sizlerle sohbet edip ellerinizi öpeceğiz. İsteğiniz arzunuz varsa yerine getirmeye çalışacağız. Kars Ardahan Iğdır Federasyonu olarak sizlere saygılarımızı sunuyoruz, Müdürümüze ve ekibine yardımları için teşekkür ediyoruz" dedi.

        (IÇ-AA-Y)

        21.03.2017 18:33:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler