Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni Müdür Elçi'ye hayırlı olsun ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Kürşat Aktaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Özdemir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yeni atanan Rıfat Elçi'yi ziyaret etti.

        Müdür Arif Özdemir, Gölbaşı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne yeni atanan Müdürü Rıfat Elçi'yi ziyaret ederek, bir süre sohbet edip hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili konuşan Müdür Özdemir, "Rıfat bey geçmiş dönemde yine aynı görevde bulunmuştu, spor camiasında uzun süredir tanıdığımız bir arkadaşımızdır. Geçmişte yapmış olduğu başarılı çalışmalarını hep takip ettik. İlçemizde spora her zaman katkı sağlamıştır. Yeni görevinde başarılı olacağına inanıyorum hayırlı olsun diliyorum, Allah utandırmasın" dedi.

        Müdür Elçi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Müdür Özdemir'e teşekkür etti.

        (KA-SD-Y)

        22.03.2017 09:52:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler