Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevinde mevlit programı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Yaşlılar Haftası sebebiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından şehitler ve ahirete intikal eden yaşlılar için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

        Huzurevi'ndeki mevlid programına Kütahya Valisi Ahmet H. Nayir'in eşi Münevver Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun eşi Aysel Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'in eşi Birgül Çevik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Fatma Uz ile huzurevi sakinleri katıldı.

        Yaşlıların sadece bir gün hatırlanmaması gerektiğine dikkat çeken Münevver Nayir, "Yaşlılarımızı yılın bir gününe sığdırmaktan yana değiliz. Onlar geçmişimizi günümüze, geleceğimize aktaran en önemli değerlerimiz. Biz imkanlarımız dahilinde kendilerini sık sık ziyaret ediyor, yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Bugün de vatan topraklarını korumak için fedakarlıkların en büyüğünü yapmış olan şehitlerimiz ve aramızdan ayrılan yaşlılarımız için bir araya geldik, hep birlikte dua ettik. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaşlılarımıza sağlık ve sıhhat içerisinde bir ömür diliyorum" diye konuştu.(EFE)

        22.03.2017 10:35:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler