Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Tiryaki referandum çalışmalarına hız verdi

        ANKARA (İHA) - Referanduma kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Plevne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde yaklaşık 100 kişiye hitap etti. Yapılan faydalı işlerin karşılıksız kalmaması gerektiğini söyleyen Başkan Tiryaki, bu isteğine halkın sandık başında cevap vereceğini vurguladı.

        Altındağ Belediyesi olarak Türkiye'de hiçbir belediyenin yapmadığı işlere imza attıklarını söyleyen Başkan Tiryaki, ilçenin geldiği noktayı Altındağlı kadınlara anlattı. Başkan Tiryaki, ellerini her zaman taşın altına koyduklarının altını çizerek, görevleri kapsamında olmamasına rağmen önemli yatırımlar yaptıklarını dile getirdi. İlçeye okul, sağlık tesisleri, spor alanları, park ve cami gibi yatırımlar kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Tiryaki, değişimin sadece yapılarda değil zihinlerde de gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Başkan Tiryaki, sokakların ancak bu sayede suçtan uzak kalacağını aktardı.

        10 yıldır Altındağ'da büyük bir mücadele verdiklerini ifade eden Başkan Tiryaki, önemli mesafe aldıklarını belirtti. Başkan Tiryaki, insan hayatında eğitimin önemli bir yer tuttuğuna da değindi. İyi ve doğru bir eğitim alınmadığı sürece sokaklardan kötü davranışların eksik olmayacağını kaydeden Başkan Tiryaki, bu durumun giderilmesi için kültür sanat merkezlerine, tiyatrolara, spor tesislerine ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Başkan Tiryaki, "İyi bir hayat sadece parayla mümkün olmaz. Zihinler değişmediği sürece apartmanlar, binalar değişsin hiçbir anlamı yok. Doğru yetiştirilecek bir çocuk ülkeye büyük kazançlar sağlayacaktır" dedi.

        (BC-CC-Y)

        22.03.2017 11:16:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler