Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ak kadınlar Didim sokaklarında 'Evet' çağrısı yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - AK Parti Kadın Kolları Aydın İl Teşkilatı üyeleri, il genelinde yürüttükleri 'Evet' kampanyası çalışmalarına Didim sokaklarında devam etti.

        AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı, Didim ilçesinde bulunan Cumhuriyet Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, Atatürk Bulvarı, Selanik caddesi, İnönü Bulvarı ve Şehit Rıdvan Çakır Caddesinde Ak Parti tarafından hazırlanan 'Evet' gazetesi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan broşürleri dağıttı.

        AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanımı Seda Sarıbaş, yaptığı açıklamada; "Bizler AK Kadınlar olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Halk oylaması için start verildiğinde ise çalışmalarımızı daha da hızlandırdık, şimdi ise var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Aydınımız ve Türkiyemiz için EVET'i anlatmaya, aziz milletimizin refahı için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün ise Didim ilçemizde, İl Kadın Kolları olarak ilçe kadın kollarımız ile birlikte sokaklara indik. Sesimiz kısılana kadar Kararımız Evet diye insanlara burada olduğumuzu gösterdik. Gazetelerimizi, broşürlerimizi bırakmadığımız kapı kalmadı. Didim sokaklarını adeta EVET sesleri ile inlettik. Biz içimizdeki coşku ve heyecanı, millet aşkını vatan sevdasını tüm samimiyetimiz ile Didimli vatandaşlarımız ile paylaştık. Güçlü bir gelecek, güçlü bir Türkiye için Didim EVET diyor! Genciyle yaşlısıyla vatandaşlarımız bizleri sıcak kanlılık ile karşılayan Didimli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu çalışmamızı 17 ilçemizde de gerçekleştireceğiz. 16 Nisan'da sandıklardan çıkacak her EVET çocuklarımızın geleceğe için gerek" dedi.

        (MB-Y)

        22.03.2017 11:38:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler