Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü personeline yangın eğitimi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü personeline olası bir yangın karşısında neler yapmaları gerektiği konusunda eğitim verildi.

        Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından, kreş merkezlerinde oluşacak bir yangın tehlikesi karşısında öğretmenlerin ve personelin bilinçlendirilmesi için 'Yangın Eğitimi' gerçekleştirildi.

        Kartal Belediyesi Merkez Kreşi'nde gerçekleşen eğitimde, uzmanlar tarafından tüm öğretmenlere ve personele, yangın esnasında yapılması gerekenler anlatıldı. Kreş öğretmenleri, eğitim esnasında merak ettiklerini uzmanlara sordu. Eğitimin sonunda uzmanlar, yangın söndürme ve yangın tüpü kullanımı konusunda bilgi verdikten sonra kreş öğretmenleri, yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahale etti.

        (HB-ÖK-Y)

        22.03.2017 11:39:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler