Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) – Muş'ta düzenlenen 'İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Bulanık Anadolu Lisesi öğrencisi Veysi Aycan üçüncü oldu.

        'İmam Hatip Liseleri Arası Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında öğrencilerinin üçüncü olduğunu ifade eden Bulanık Anadolu Lisesi Müdürü Osman Üstündağ, öğrencileri yetiştiren meslek dersleri öğretmeni Alparslan Yaman'a teşekkür etti.

        Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ilgi, istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetiştirilmeleri, mesleki yeterliliklerinin ve özgüven duygularının geliştirilmesi amacıyla bu yarışmanın düzenlediğini ifade eden Üstündağ, "Ezan okuma yarışmasına ilimizde bulunan tüm imam hatip liseleri katıldı. Bu liseler arasında okulumuz öğrencilerinden Veysi Aycan il üçüncüsü oldu. Bu başarıdan dolayı ilk başta öğrencilerimiz üzerinde büyük emeği olan ve dereceye giren öğrencimizi yetiştiren Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sayın Alparslan Yaman'a ve dereceye giren öğrencimiz Veysi Aycan'a teşekkür ediyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        22.03.2017 12:09:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler