Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünya Şiir Günü programı

        - Programın konuğu Şair-Yazar Ersin Erge oldu

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Kavak Dernekler Federasyonu(KADEF) ve Samsun Yazarlar Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen Dünya Şiir Günü programının konuğu Şair-Yazar Ersin Erge oldu.

        KADEF Toplantı Salonu'nda Şair-Yazar Ersin Erge, "Şiirimizde Akımlar ve 3. Yeni Şiir Hareketi" konulu konferans verdi. Konferansa KADEF Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven, halk ozanları, şairler, yazarlar, belediye encümen üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, akademisyenler, sanatçılar, öğrenciler ve şiir severler katıldı.

        Şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldıktan sonra Şair-Yazar Ersin Erge'nin slayt eşliğinde biyografisi okundu. 1999 yılında UNESCO tarafından ilan edilen Dünya Şiir Günü ve de bildirileri hakkında bilgiler veren Erge, Cumhuriyet dönemi Türk şiir akımlarını örnekler vererek anlattı.

        Sanat hayatının 30. yılı anısına, Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve KADEF Genel Başkanı Opr. Dr. Yılmaz Karagöz, Şair-Yazar Ersin Erge'ye plaket ve çiçek takdim etti.

        Dünya Şiir Günü programı Ersin Erge'nin şiir kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

        (SAM-SLH-Y)

        22.03.2017 12:30:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler