Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadınlardan Kavak'a "evet" çıkarması

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Referanduma sayılı günler kala Kavak'ta kadınlardan "evet" çıkarması geldi.

        Kavak SKM'de toplanan kadınlar Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptılar. İnsanlara referandumun doğru anlatılması gerektiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Buradaki tüm bayanlardan tek ricam kapı kapı dolaşarak referandumu insanlara doğru şekilde anlatmalıyız. Evet dediğimiz takdirde ülkemizin çok daha iyi noktalara geleceğini çok iyi anlatmalıyız" dedi.

        Kadınların kapı kapı dolaşarak evet kitapçıklarını dağıtacağı vurgulayan Sarıcaoğlu, "Buradaki bayanlarımızı canı gönülden kutluyorum. Hiçbir menfaat beklemeden ülkemiz için, geleceğimiz için gece gündüz kapı kapı dolaşarak referandumu hemşehrilerimize anlatıyorlar. Girilmedik sokak, girilmedik ev bırakmayacağız. Referandumu hemşehrilerimize en iyi şekilde anlatıp geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine ilçemizden rekor oy çıkartacağız" diye konuştu.

        "Çift başlılık ortadan kalkacak"

        Sarıcaoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "18 maddelik yeni anayasa paketi ve Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yürütmedeki çift başlılık ortadan kalkacak. Ülkemiz güçlü Meclis ve güçlü bir başkanla hedeflerine daha kararlı şekilde yürüyecektir. 16 Nisan ülkemiz için milat olacaktır. Tüm hemşehrilerimin konuyu bir parti meselesi olarak değil ülke meselesi olarak görmelerini ve çocuklarımızın geleceğine daha emin adımlarla gitmelerini sağlayacak referandum sürecini çok doğru analiz etmelerini istiyorum."

        (SAM-SLH-Y)

        22.03.2017 12:57:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler