Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güzellik uzmanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 29 Mart'ta Külliye'de buluşuyor

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - İstanbul Güzellik Uzmanları, Güzellik Salonu İşletmecileri, Kalıcı Makyajcılar ve Dövmeciler Esnaf Sanatkarlar Odası (İGDESO) Başkanı Ayşe Aydın ve güzellik uzmanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 29 Mart'ta Külliye'de buluşacak.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İGDESO ziyaretinde, güzellik uzmanlarının sorunlarını dinlemiş ve destekleyerek, ''Güçlü bir Türkiye için güçlü kadınlar ve aileler istiyoruz'' ifadesini kullanmıştı.

        Milletvekili Çalık, gerçekleştirdiği ziyarette güzellik uzmanlarının yaşadığı sorunlara değinerek şunları kaydetmişti;

        ''Yaşamış oldukları sorunu bize taşıdılar. Güzellik uzmanlarının yapacak olduğu çalışmalarda yetkilendirilmesi çok önemli bir adımdı. Bu konu 108 bin güzellik uzmanı esnafımızı ilgilendiriyor, 108 bin kadın esnafımızı ilgilendiren bu karar çok önemliydi. Bilimsel kurulun almış olduğu karar sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bu sorunu çözün' demesi ile kıymetli Sağlık Bakanımız ve İçişleri Bakanımızın destekleri ile cevval, bunu güçlü kadın esnaflarımızla güzellik uzmanlarımızla birlikte çözüme kavuşturmanın gururunu yaşıyoruz''

        İGDESO Başkanı Ayşe Aydın önderliğinde uzun zamandır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp sorunlarına çözüm bulmak isteyen güzellik uzmanları, 29 Mart'ta saat 11.00'da Külliye'de bir araya gelerek sıkıntılarını anlatacak.

        İGDESO Başkanı Sayın Ayşe Aydın önderliğinde gerçekleşecek görüşmeye Vortex firması CEO'su Ferit İşkar olmak üzere birkaç firma da katılım gösterecek.

        (ELF-Y)

        22.03.2017 14:36:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler