Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atakum'da fidan dikimi

        - Başkan Taşçı: "Ağaç yaşken eğilir"

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Atakum Belediyesi ile Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulunun birlikte gerçekleştirdiği fidan dikiminde, minik öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu. Fidan dikiminde zorlanan öğrencilerin yardımına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı koştu.

        Atakum Belediyesi ile Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu ortaklaşa fidan dikimi gerçekleştirdi. Öğrenciler, kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdu. Büyük Oyumca Mahallesi'nde gerçekleştirilen fidan dikimine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, minik öğrencilere yardım etti.

        Çocukların doğa sevgisiyle yetişmesinin önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Doğayı seven bir nesil yetiştirmek, geleceğimiz adına son derece önemlidir. Atakum Belediyesi olarak ilçemizde yeşil alanların artması noktasında gerçekleştirdiğimiz çalışmaların yanı sıra, çocuklarımızın bu konuda duyarlı olmasını sağlayacak çalışmalar da gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki ağaç, yaşken eğilir. Bu çalışmalarımız kapsamında bugün Şehit Yüzbaşı Tunç Fidaner İlkokulu ile bir fidan dikimi gerçekleştirdik. Okul yönetimine, velilere ve en önemlisi büyük bir heyecan ile fidan diken minik yavrularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

        Fidan dikimi sırasında zorlanan öğrencilere yardım eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, daha sonra miniklere çeşitli hediyeler verdi.

        (SAM-SLH-Y)

        22.03.2017 14:49:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler