Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sağlık-Sen'den Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Ejder Ediz Işık

        DİYARBAKIR (İHA) - Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Diyarbakır Şubesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

        Sağlık-Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu ve sendika üyeleri, kentteki çalışmalarından dolayı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Müdürlüğün yemekhane bölümünde bir araya gelen sendika yönetimi ve kurum çalışanlarına çiğ köfte ikram edildi. Ardından konferans salonunda bir toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalarından dolayı olumlu tepkiler aldıklarını ve kurum çalışanlarına bundan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Ensarioğlu, "Bugün sizlerle bir araya geldik. Hem konuşalım istedik hem de önümüzdeki 15 Mayıs süreci var. Sendikaların belli bir güce ulaşması, seslerinin gür çıkması için, ciddi anlamda sahada çalışabilmeleri için sizin gibi değerli kardeşlerimizle bir araya gelip, bir güç haline gelmesi gerekiyor. Çünkü bugün bir kuruluşun, Başbakan'ın veya Cumhurbaşkanı'nın kapısını çalmak için ciddi anlamda güçlü olmak lazım. Güçlü olmanın yolu da örgütlenmekten geçer. Örgütlü bir yapılanma daima güçlü bir yapıdır. Örgütlenme noktasındaki düşüncemiz bir araya gelip, zaman zaman konuları tartışmak, istişarelerde bulunmak, fikirleri ortaysa koymak ve bunları çözüm içinde zaman zaman il zaman zaman da Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına kadar iletmemizdir. Diyarbakır'da şuanda en yetkili sendikayız. Hem yerelde hem de genelde. Bu sendikanın başlıca üyeleri sizlersiniz. Sizlerin olmadığı, üyelerinin olmadığı, çalışanların olmadığı hiçbir oluşum başarıya ulaşamaz. Onun için bu 15 Mayıs sürecinde bizler sahadaki kardeşlerimizle bir araya gelelim, arkadaşlarımızın sorunlarını dinleyelim ve önümüzde bir toplu sözleşme var. Bu toplu sözleşmede Diyarbakır'da sahadaki sorunlarımızı, çalışan kardeşlerimizin sorunlarını, mağduriyetlerini dile getirip kazanca dönüştürmektir. Bugün burada önümüzdeki günlerde de diğer kurumlarda aynı şekilde bir araya geleceğiz. Bizim sendika olarak ana temelimiz hizmettir. Hizmetin olduğu yerde çalışanlara kazanım noktasında nasıl bir mücadele varsa biz o mücadelenin içerisindeyiz" dedi.

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Acar ise, çalışmaların bir ekip işi olduğunu, teşekkürün şahsına değil kurumdaki tüm çalışanlara ait olduğunu kaydetti.

        Konuşmaların ardından Sağlık Sen Başkanı Ensarioğlu, çalışmalarından dolayı Acar'a plaket verdi.

        (EEI-MP-Y)

        22.03.2017 14:58:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler