Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hem sergi hem plaket töreni

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Sanat Derneği, kurucularından heykeltraş Şahin Özyüksel unutulmadı.

        Bu yıl beşincisi düzenlenen ustayı anma etkinliği önceki gün Büyükşehir Belediyesine ait Turgut Özakman salonunda gerçekleştirildi. İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesi'ne en yüksek puan alarak girmeyi başaran usta sanatçı Özşahin anısına gerçekleştirilen etkinlik Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şahabettin Tosuner'in konuşmasıyla başladı. Merhum Şahin Özşahin'i unutmadıklarını belirten Dernek Başkanı Tosuner, geleneksel hale getirdiği bu etkinliği devam edeceklerini söyledi.

        Katılımın beklenenin üzerinde olduğu sergide heykel ve resim eserleri yer aldı. Büyük beğeniyle karşılanan sergi açılışında Heykel dalında Nurbiye Uz'a, Resim ödülü de Nilgün Şener'e Özşahin'in ailesi tarafından takdim edildi.

        Dernek kurucusu Özşahin'in öğrencileri olan ödül sahipleri yönetim kurulu başkan ve üyelerine teşekkür etti.

        Sergi açılışı ve ödül takdim töreni verilen kokteyl ile son buldu.

        (MY-MET-Y)

        22.03.2017 15:07:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler