Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bakan Çelik'ten Kaya'ya taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Gida Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta babası vefat eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'yı ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

        Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Kemal Timuroğlu ve beraberindekiler Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'ya taziye ziyaretinde bulundu.

        Kaya, geçtiğimiz hafta vefat eden babası Süleyman Kaya için kendisine taziye ziyaretinde bulunarak acısını paylaşan Bakan Çelik ve beraberindekilere teşekkür etti.

        (BB-AOA-Y)

        22.03.2017 15:49:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler