Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarlar tarım fuarına katıldı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde görev yapan muhtarları Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'na götürdü.

        Seydişehir'e bağlı kırsal mahalle muhtarları, bu yıl 15.si düzenlenen "Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri Fuarına katıldı. Seydişehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen gezide, mahalle muhtarları ile birlikte Seydişehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Müdürü Harun Bedelci yer aldı.

        Fuara katılacak olan muhtarları yolcu eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İlçemizde kırsal mahallelerde görev yapan muhtarlarımızı, 15.'si düzenlenen 'Konya Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri Fuarına gönderiyoruz. Fuarda son teknoloji tarım ürünleri ve aletlerini inceleme imkanı bulacaklar. Kendilerine iyi yolculuklar diliyorum" dedi.

        Konya'da düzenlenen fuara katılımlarını sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden muhtarlar, fuarda son teknoloji tarım aletlerini görüp inceleme fırsatı bulacaklarını ve yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi edineceklerini kaydetti.

        (AH-Y)

        22.03.2017 15:52:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler