Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derbent Deresi artık taşmayacak

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu'nun Derbent Mahallesinde gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmasıyla mahallede yaşayan vatandaşların taşkın derdine son verdi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarıyla taşkınlar için önlem almaya devam ediyor. MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Derbent Mahallesinde yağışlı havalarda yaşanan taşkın sıkıntısını da ortadan kaldırmak için harekete geçti. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar sonucunda mahalle içerisinden geçen derede 450 metrelik temizlik işlemi gerçekleştirildi. Ayrıca ekipler, deredeki toprak sette meydana gelen çökme nedeniyle, dere yatağından çıkarılan malzemeyle yeni bir set çalışması yaparak suyun daha kontrollü ve sağlıklı şekilde akışını sağladılar. Yapılan çalışma sayesinde su baskını sorunlarından kurtulan Derbent mahalle sakinleri, temizlik taleplerine hızla cevap verilerek çalışmalar noktalandığı için MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

        (SC-Y)

        22.03.2017 16:12:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler