Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş'tan GDO'lu ekmek açıklaması

        - Adana Valisi Mahmut Demirtaş:

        - "Her türlü tedbirlerimizi alacağız, vatandaşın sağlığı bizim için önemli"

        (Fotoğraflı)

        Nuri Pir

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, GDO'lu ekmek katkısına ilişkin tahlil sonuçlarının bugün açıklanacağını belirterek, "Her türlü tedbirlerimizi alacağız, gereğini yapacağız. Vatandaşın sağlığı bizim için önemli" dedi.

        Adana'da bir firmaya ait ekmek katkısında GDO'lu soya bulunduğu iddiası üzerine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentteki üretici ve fırınlardaki çeşitli mamüllerden numuneler alarak geçtiğimiz günlerde analize gönderdi. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ilçesindeki Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'ndeki fidan dikim töreninde gazetecilerin konuya ilişkin sorularını yanıtladı. Tahlil sonuçlarının bugün belli olacağını ve kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren Demirtaş, "Her türlü tedbirlerimizi alacağız, gereğini yapacağız. Vatandaşın sağlığı bizim için önemli" şeklinde konuştu.

        (NPR-AŞ-Y)

        22.03.2017 16:17:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler