Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilosu 15 liradan satılan çilek el yakmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        BİLECİK (İHA) - Bilecik'te tezgahlarda fiyatı ile adete el yakan çilek, kilosu 15 TL'den alıcı bekliyor.

        Bilecik Merkez Hürriyet Mahallesi'nde kurulan Kapalı Pazar ve manav tezgahlarında çileği gören vatandaşların yüzü gülerken, fiyatı el yakıyor. Kilosunun geçtiğimiz aylarda 20 lira olan ve şuan 15 TL düşün çilek halen fiyatın yüksekliğinden vatandaşlar şikayetçi. Fiyatın yüksek olması sebebi ile istedikleri satış gerçekleştiremeyen tezgah sahipleri, çözümü yarım kiloluk kutularla çilekleri satmakta buldu.

        "Genelde çileği pastaneler, kafeteryalar alıyor"

        Konu hakkında açıklama yapan manav Kadri Demirbaş, "Artık son çilekler bunlar. Dolayısıyla fiyatı oldukça pahalı. Bizler de 250 gramlık kutulara koyarak 7,5 liraya satıyoruz çilekleri. Ancak böyle satış gerçekleştirebiliyoruz. Fakat kimse bir kilosuna 15 lira vermiyor. Organik çilek desem yalan söylemiş olurum. Halkımızın talebi az tabii ki fiyatı yüzünden. Zaten genelde çileği pastaneler, kafeteryalar alıyor" dedi.

        (CKT-MET-Y)

        22.03.2017 16:18:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler