Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Orhan, evet için dur durak bilmiyor

        - 20 günde 50 köyü gezdi

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçesini adeta karış karış gezerek, halk oylamasının önemiyle ilgili vatandaşları bilgilendiriyor.

        Beraberinde, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, teşkilat mensupları, meclis üyeleri ve başkan yardımcılarıyla mahalle statüsündeki köylere çıkarma yapan Başkan Orhan, vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanıyor. Yaklaşık 20 günlük halk oylaması çalışmaları kapsamında ilçe merkezleri olan Dadaşkent ve Ilıca'da esnaf, kurum, kuruluş ve STK ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Orhan, hafta sonu ve akşam mesaisini de köylere ayırıyor. Başkan Orhan, 20 günlük süreçte 50 köyü ziyaret ederek, vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirdi. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkan Orhan, 16 Nisan'a kadar gidilmedik köy, ulaşılmadık vatandaş bırakmayacaklarını ifade etti.

        16 Nisan'ın Türkiye için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Orhan, "Teşkilatımızla birlikte, gecemizi gündüzümüze katarak, hafta içi, hafta sonu mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Gittiğimiz yerlerde, görüştüğümüz vatandaşların süreci nasıl izlediklerine, ülkemizde olup bitenleri gördüklerine ve şer odakların oyunlarını çok iyi bildiklerine şahitlik ediyoruz. Hemşehrilerimiz her şeyin farkında ve inşallah bu desteklerle, ülkemiz 17 Nisan sabahında yeni bir sisteme, aydınlık bir Türkiye'ye uyanacak." ifadelerini kullandı.

        Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin daha güçlü bir Türkiye için, hızlı ve etkin bir yönetim, ekonomik kalkınma, refah ve büyüme adımlarını hızlandıracak bir sistem olacağına işaret eden Başkan Orhan, milletin takdirine sunulan yeni sistemin özünde Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığın birleştirilerek, güçlü, etkin, hızlı ve sorumlu bir yürütmenin oluşturulması olduğunu vurguladı.

        Mahalle ziyaretlerinde konuşmalarına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet' için referandumda evet çağrısını yineleyerek başlayan Başkan Orhan, 16 Nisan'ın Türkiye'nin aydınlık yarınlarına vesile olacağına vurgu yaparak, yeni sistemin kazanımlarını vatandaşlara aktarıyor.

        (ERZ-Y)

        22.03.2017 16:21:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler