Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi 7'inci Antalya City Expo Fuarında

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi, Antalya'da düzenlenen City Expo Fuarına katılıyor.

        Şehircilik temasına farklı bir boyut kazandıran fuar, Türkiye'den ve dünyadan belediye başkanları, belediye projeleri ve belediye ekipmanları ile buluşuyor. 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin onur konuğu olduğu fuarda Eskişehir'den sadece Odunpazarı Belediyesi yer alıyor.

        Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir ve Odunpazarı'nı tanıtacak

        Bin 500 belediye başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan fuara Fas, Kosova, Makedonya, Irak, İran, Kırgızistan, Kıbrıs, Azerbaycan, Umman, Filistin, Lübnan, Karadağ, Ukrayna, Arnavutluk, Cezayir, Ürdün, Suudi Arabistan, Çin ve Kuveyt'ten delegeler katılacak. Şehircilik teknolojilerine dair her türlü yenilik ve ürünlerinin sergileneceği fuarda, uygulama örnekleri de sunulacak. Ayrıca fuarda, bilgi paylaşımının da gerçekleştirileceği fuarda, Odunpazarı Belediyesi de hazırladığı özel stantla Eskişehir ve Odunpazarı'nı tanıtacak.

        (MEB-MET-Y)

        22.03.2017 16:25:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler