Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huzurevinden anlamlı sergi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Ordu Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde kalan yaşlıların hazırladığı el emeği ürünler sergilendi.

        Ahmet Cemal Mağden Huzurevinde açılan ve 100'e yakın eserin yer aldığı serginin açılışına AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, eşi Münire Tekintaş, Elif-Der Yönetim Kurulu Başkanı Yeter Yılmaz ve davetliler katıldı.

        Yaşlıların vakitlerini el sanatları yaparak değerlendirdiğini belirten Başkan Engin Tekintaş, "Yaşlılarımız, el sanatı ürünlerini yaparken hem kendileri güzel vakit geçirmiş hem de çok güzel eserler ortaya çıkarmış" dedi.

        Huzurevinde kalan yaşlıların hayatlarını kaliteli ve nitelikli geçirmeleri adına sosyal faaliyetler yapıldığını aktaran Milletvekili Oktay Çanak, "Bu sosyal faaliyetlerden biriside el sanatları ürünleri yapmalarıdır. Bu sosyal faaliyetler yaşlılarımıza hem ruhsal yönden olumlu bir etki yapmakta hem de onların hayata dair bağlılıklarını artırmaktadır" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        22.03.2017 16:28:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler