Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım Fuarının hazırlıkları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenecek olan 11. Tarım Fuarı hazırlıkları devam ediyor.

        12 - 16 Nisan 2017 tarihleri arasında 11'incisi düzenlenecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi kentteki tarım ile ilgili üretici ve yetiştirici birlik başkanları ile istişare toplantısı yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş toplantı salonunda yapılan toplantıda fuar öncesi yapılacak olan çalışmalar ele alındı. 11. Tarım Fuarı istişare toplantısına; Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Abdulmecit Yaşa, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki Sadak, Veteriner Hekim Selami Aygen, Ziraat Mühendisi Fikri Tosun, Üretici ve Yetiştirici Birlik Başkanları katıldı. Toplantıda, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu ve bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan En iyi Bal yarışmalarının günlerinin belirlenmesi, verilecek ödüller, ikram, organizasyon, ulaşım, duyuru, gibi konular netleştirildi. Toplantıda konuşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, "Tarım fuarı etkinlikleri konusunda çalışmaları daha verimli hale getirme adına istişarelerde bulunuyoruz. Fuar öncesi gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar ile fuarın hem ziyaretçi katılımı noktasında hem de yeni fikirler noktasında bizlere çok ciddi katkı ve destekler sunuyor" ifadelerini kullandı.

        Akın, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na hem uluslararası hem de bölgesel katılım sağladıklarını belirtti.

        (BT-SD-Y)

        22.03.2017 16:34:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler