Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalle sakinlerinin hayali gerçek oldu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesine kazandırılacak olan prestij caddeleri öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü, 3 bin 770 metrelik yağmur suyu altyapı çalışmasına başladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, hattın geçeceği noktalarda incelemelerde bulunarak yüklenici firmaya yer teslimini yaptı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı prestij caddelerini Akhisar ilçesinde de hayata geçiriyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçedeki prestij caddelerinde altyapı çalışmalarını tamamlamak için çalışmalarına başladı. Akhisar'ın Tahir Ün Caddesi ile 8, 9, 10, 11, 16, 17 ve 19. sokaklara toplamda 3 bin 770 metrelik yağmur suyu hattı döşemesi için yer teslimi yapılarak çalışmalar başladı. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Burak Aslay, yağmur suyu hattı döşeme çalışmasının yer teslimini gerçekleştirdi. Yağmur suyu hattı için proje incelemesinde bulunan Aslay'a, Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Tıpırtın, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Uğur Topkaya, MASKİ teknik personelleri ile Hürriyet ve Ragıpbey Mahalle Muhtarları eşlik etti. Hürriyet Mahalle Muhtarları Yakup Dikmen ve Ragıpbey Mahalle Muhtarı Ziya Şentürk, çalışmalardan dolayı mahalle sakinlerinin çok memnun olduklarını ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini ilettiklerini belirtti.

        MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, prestij caddelerinin altyapı çalışmalarını tamamlamak için çalışmalara start verildiğini belirtti. Aslay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun'un çok önem verdiği ve yakından takip ettikleri Akhisar ilçemizde kazandırılacak olan prestij caddelerinin altyapı çalışmalarına başladık. Hürriyet Mahallesi 17. Sokak, Tahir Ün Caddesi, Nakliye caddeleri ile ring yolunda yapacağımız yağmursuyu altyapı çalışması işimizin yer teslimini gerçekleştirdik. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için ekiplerimiz var gücüyle çalışıyorlar. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

        (SC-Y)

        22.03.2017 17:08:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler