Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hünerli bayanlar, ödüllü yemek yarışmasında maharetlerini sergileyecek

        SAKARYA (İHA) - Hünerli bayanlar Serdivan Belediyesinin düzenleyeceği ödüllü yemek ve tatlı yarışmasında maharetlerini sergileyecek.

        'Hünerli Bayanlar' sloganıyla sadece bayanların katılabileceği ödüllü yemek yarışmasında, herhangi bir yöresel lezzet zorunluluğu bulunmazken, katılımcılar yemek ve tatlı kategorilerinin her ikisine de birer çalışmayla katılabilecek. 31 Mart Cuma gününe kadar devam edecek yarışma başvurularında kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu belirtilirken, yarışmaya katılmak isteyen bayanların Serdivan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne şahsen müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

        Yarışmaya katılan yemek ve tatlılar; "lezzet, kıvam, görüntü ve renk" olmak üzere 4 farklı kategoride, 2 şef aşçı ve 1 gastronomi uzmanının yer alacağı jüri tarafından değerlendirilecek. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesinden yapılan açıklamada; yarışmaya katılan herkese yemek kitabı hediye edileceği ifade edilirken, her iki kategoride dereceye giren ilk üç yarışmacının da altınla ödüllendirileceği belirtildi. Yarışmaya katılmak isteyen bayanların detaylı bilgiyi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 444 5450 - 1603 numaralı telefonundan edinebilecekleri belirtildi.

        Yarışma, 5 Nisan Çarşamba günü saat 14.00 'da Eski Yazlık Belediye Hizmet Binasındaki SERHEM kursunda yapılacak.

        (BCT-RFK-Y)

        22.03.2017 17:24:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler