Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman Haftasında fidan dağıtıldı

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Bursa'nın İznik ilçesinde 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası dolayısıyla vatandaşlara fidan dağıtıldı.

        Dörtyol mevkiinde Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen fidan dağıtımına İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın da katıldı. Vatandaşlara defne, fıstık çamı, kara servi ve çit bitkileri fidanları dağıttı. Vatandaşlara gün boyunca 2 bin adet fidan dağıtıldı. 3 yaşındaki minik Ahra'ya fidan hediye eden Başkan Osman Sargın, ormanların insanlığa gıda, yakıt, barınak, temiz hava, ilaç, gelir kaynağı, istihdam, dinlenme, peyzaj gibi maddi manevi birçok ekonomik, ekolojik, sosyal ve kültürel fayda sunan doğal bir kaynak olduğunu kaydetti.

        (MŞ)

        22.03.2017 17:27:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler