Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        19 Mayıs Bayramı kutlama programı toplantısı

        - Samsun'da 19 Mayıs kutlamaları 07-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı toplantısı Vali İbrahim Şahin başkanlığında yapıldı.

        Bu yıl 98'incisi düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı toplantısı Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Vali İbrahim Şahin'in başkanlığında yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı toplantısında, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Abanoz tarafından programla ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

        Toplantıda, 2016 Mayıs ayı içerisinde yapılan kutlama etkinliklerine ait video gösterimi izlenirken, sonrasında 2017 yılı Mayıs ayı içerisinde kutlanacak etkinliklere ait sunum izlendi ve değerlendirildi. Bu yıl 07 Mayıs Cumartesi günü başlayacak olan etkinliklerin 27 Mayıs Cuma günü sona ereceği teyit edildi.

        Toplantıda en çok üstünde durulan konular arasında Samsun halkının etkinliklere en üst düzeyde katılımının sağlanması için etkinlik tanıtımlarının etkin bir şekilde yapılması planlandı. Toplantının sonunda görüş ve öneriler sunuldu.

        Bu yıl 98'incisi düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programı toplantısına ayrıca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, ilgili kamu kurum müdürleri ve sivil toplum temsilcileri katıldı.

        (SAM-SLH-Y)

        22.03.2017 17:32:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler