Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1. Van İndirim Günleri Festivali

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Giyim, ayakkabı, oyuncak, mobilya ve beyaz eşya gibi birçok ürünün indirimli satışa sunulduğu 1. Van İndirim Günleri Festivali kapılarını ziyaretçilere açtı.

        22-31 Mart tarihleri arasında yapılacak indirimli alışveriş festivaline Van'dan 60'a yakın firma katılırken; Adıyaman, Trabzon, Malatya ve Kayseri gibi yöresel ürün satan 20 dolayında firma alandaki yerini aldı. Açılışta konuşan MÜSİAD Van Şube Başkanı Abdullah Aras, "Çok farklı bir fuardır. Özelikle tüketime yönelik bir fuar. Gıdanın yoğunlukta olduğu bir fuar. Umarım Van esnafımıza büyük katkısı olur. Emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

        Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Şemsettin Bozkurt ise, Van'da ilk defa alışveriş fuar düzenlendiğini belirterek, "Görkemli bir açılış gerçekleşti. Bütün Van halkına sesleniyorum, herkes fuarı ziyaret etmeli, buraya gelmeli ve indirimli fiyatlardan faydalanmalıdır. Bütün Van'a hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

        Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman da, "Güzel bir başlangıç" olarak yorumladığı festivalde emeği geçenlere teşekkür etti. Kahraman, "İlimize ve her sektörden esnafımıza canlılık katan bir fuar. Devamı gelmeli, geleneksel hale gelmeli, emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

        CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukçu ve Süerler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer'in de birer konuşma yapmasının ardından festivalin açılışı yapıldı.

        Erciş yolu üzerindeki Van Organize Sanayi Bölgesi alanında yapılan ve 10 gün sürecek olan festivalin açılışının ardından stantları gezen STK ve oda temsilcilerine fuar esnafı ikramlarda bulundu.

        (MSA-Y)

        22.03.2017 18:07:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler