Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nde hayvan hastanesi açıldı

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından Kavaklı beldesinde inşa edilen hayvan hastanesi hizmete açıldı.

        Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kırklareli Millet Vekilleri Selahattin Minsolmaz, Turabi Kayan, Gıda Tarım ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Harun Seçkin, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ve beraberindekiler, Kırklareli genelinde hizmet verecek olan hayvan hastanesinin açılışını gerçekleştirdiler.

        Yoğun katılımla gerçekleşen açılışın ardından Vali Esengül Civelek ve beraberindekiler, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Hayvan Hastanesi binasını inceledi.

        (KA-MEF-Y)

        22.03.2017 22:49:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler